Inbjudan till avelskonferens 22 september år 2018

 

 

 

 

SGVK arrangerar en avelskonferens med temat ”Din uppfödarpåverkan på nästa generation

och Beteende/uppträdande”. Några av ämnena som kommer att beröras är b.la genetik, hälsa, beteende och uppfödaransvar.

Inbjuden föreläsare är Anne-Chatrine Edoff och hon kommer att vara med oss från kl. 12.00 till ca kl. 19.00. Ena delen av dagen blir det föreläsning och grupparbeten, andra delen av dagen kommer det vara en föreläsning om BPH & hundars mentalitet och även där grupparbeten och diskussion.

Vi vänder oss främst till funktionärer som jobbar med avelsfrågor, men välkomnar även uppfödare, hanhundsägare och övriga avelsintresserade, alla medlemmar i SGVK:s rasklubbar

är välkomna. Målet med konferensen är att ge deltagarna kunskap om hur avel för exteriör och mentalitet kan bedrivas på ett funktionellt och hållbart sätt.

Konferensen kommer att gå av stapeln i Jönköping, plats är ännu ej bestämd. Information om exakt plats kommer att presenteras inom kort.

Vi börjar dagen med lunch kl. 11.00, föreläsning inklusive lunch och fika, 150 kr och enbart föreläsning, 100 kr.

SGVK betalar inga resor eller övernattningar. Deltagare som önskar övernattning får boka den själva.

Välkommen med din anmälan senast fredagen den 14 september år 2018.

Med vänlig hälsning

 

Anne Hansson

Sekreterare SGVK

 

Information om BPH beskrivningar som anordnas genom SGVK. Ett ypperligt tillfälle för dig som går i tankarna att BPH beskriva din hund/hundar.

Ha en fortsatt fin sommar

Varma hälsningar

 

Anne Hansson

Sekreterare SGVK

 

Info Klicka här.

 

BPH i Stockholm inställt: Klicka här.

Spårdag

 

OESS ordnar en spårdag/helg där man kan få prova på att gå olika spår med sin OES och lära sig mer om hur man själv lägger spår. De allra flesta OES:ar är mycket frötjusta i nosarbete och det är en lättsam och trevlig aktivitet, antingen ensam med sin hund eller tillsammans med andra hundägare.

 

eo.kroona@telia.com. Eller 0705381818 hälsning Ewa kroona

 

 

Old English Sheepogsällskapet är en rasklubb som tillhör Svenska Gårds- och Vallhundsklubben (SGVK) som i sin tur är en specialklubb underSvenska Kennelklubben (SKK) och därmed också den internationella organisationen FCI